Schoolfotografie

Schoolfotografie en Foto Loek Weenink, al meer dan 30 jaar een begrip in de Zaanstreek

Op verschillende basisscholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven maken wij jaarlijks foto’s van alle kinderen en leerkrachten. Ervaring is bij het maken van foto’s van kinderen van groot belang. Alleen als de kinderen zich op hun gemak voelen, zullen de foto’s geslaagd zijn. Door onze ervaring, vakmanschap en het grote plezier in dit werk, kunnen wij de kinderen op een losse, ontspannen en vrolijke manier vastleggen.

De afname van de schoolfoto’s kan op verschillende manieren. Een veel gebruikte optie is dat kort na het fotograferen de complete sets (in overleg) op school worden afgeleverd. Vaak combineert de school de verkoop van de foto’s met een “kijkdag / avond”, waarbij ook schoolse activiteiten worden gepresenteerd. Als dank voor de hulp bij de verkoop ontvangt de school hiervoor een vergoeding.

Een ander optie is om de foto’s met een inlog code via onze website te bestellen, de betaling gaat online en dus niet via school! Om hierbij de privacy te waarborgen zijn de foto’s alleen voor de betrokken ouders zichtbaar.

Groep 8 ontvangt van ons aan het eind van het jaar een gratis “afscheidsfoto” van hun groep.Schoolfotografie nieuwe/andere stijl:

Bij schoolfotografie wordt vaak gebruik gemaakt van “achtergronddoeken”, ook wij maken hier gebruik van. Maar het kan natuurlijk ook helemaal anders. Modern, lekker los, vlotte houding, een andere minder statische manier van fotograferen. Hierbij maken we gebruik van een witte achtergrond en krijgt de foto een uitstraling van “studioklasse”.

Indien u interesse heeft in onze schoolfotografie, kunnen wij vrijblijvend bij u langs komen om onze werkwijze en werk te presenteren. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden!Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 17:30
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Contact

Foto Weenink - Goedheer

Dorpsstraat 34a
1531 HM Wormer

075 - 6425423
info@fotoweenink.nl

Socialmedia

Vindt ons op de social mediaNeem contact op