Huwelijksreportages

Een blijvende herinnering aan jullie unieke dag? Kies voor de vakfotograaf!

Jullie trouwdag is een unieke dag. Al ver van tevoren regel je alles tot in de puntjes, dus ook de herinnering aan deze voor jullie unieke dag. Wij zijn hierin gespecialiseerd en hebben hiervoor de ervaring en het vakmanschap!

Wij zorgen ervoor dat jullie en jullie gasten zich op hun gemak voelen voor de camera. We letten op details en zorgen ervoor dat er geen storende elementen op de foto staan. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan jullie wensen, deze spreken we met jullie van tevoren door. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij jullie ook een hoop tips en ideeën geven. De finishing touche is het trouwalbum. Het complete verhaal met de mooiste foto’s, stijlvol gepresenteerd in een luxe album, zodat je keer op keer weer even terug kunt kijken.

Kortom: of je het nou in kleine kring viert of er een groot feest van maakt, een vakkundig gemaakt verslag is een blijvende herinnering aan jullie unieke dag. En de prijs van de reportage is helemaal afhankelijk van jullie wensen. Laat je eens vrijblijvend uitgebreid door ons informeren! Maak hiervoor wel even een afspraak via ons contactformulier zodat wij alle tijd en aandacht aan jullie kunnen schenken.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 - 17:30
Woensdag 9:00 - 17:30
Donderdag 9:00 - 17:30
Vrijdag 9:00 - 17:30
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Contact

Foto Weenink - Goedheer

Dorpsstraat 34a
1531 HM Wormer

075 - 6425423
info@fotoweenink.nl

Socialmedia

Vindt ons op de social mediaNeem contact op